Wireless Install Flixbus…

Wireless Install Flixbus

Sluijs Solutions is in 2018 begonnen met het installeren en onderhouden van Wifi en Entertainmentsystemen in Touringcars van het bedrijf Flixbus in heel Europa.

wifi-flixbus

Over Flixbus

FlixMobility is een jonge mobiliteitsaanbieder die de manier waarop miljoenen mensen sinds 2013 reizen in Europa via het merk FlixBus verandert. Als een unieke combinatie van tech-startup, e-commerceplatform en transportbedrijf werd FlixBus snel het grootste intercitybusnetwerk van Europa, waarmee meer dan 100 miljoen mensen hun bestemmingen konden bereiken. In 2018 werd FlixTrain gelanceerd, waarmee deze service werd uitgebreid naar de spoorwegsector.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij een gebruiksvriendelijk boekingssysteem en een uitgebreid dagelijks routenetwerk biedt FlixMobility reizigers de mogelijkheid om de wereld te ervaren, ongeacht hun budget. Onze groene bussen en langeafstandstreinen voldoen aan de hoogste veiligheids- en milieunormen, zodat we een duurzaam, handig en comfortabel alternatief voor privévervoer kunnen bieden.

Compleet Digitaal

Het succes kan worden toegeschreven aan de digitalisering van traditionele busreizen. Met technologische ontwikkelingen zoals ons e-ticketingsysteem, de FlixBus-app, gratis Wi-Fi aan boord, GPS Live Tracking en een geautomatiseerd vertragingsmanagementsysteem, blijft FlixBus de busreisindustrie revolutioneren.