Beveiliging

Brandbeveiliging enzovoorts…

Merk brand, rook of koolstofmonoxide op tijd op met de oplossingen voor brandbeveiliging van Sluijs Solutions. Goede brandmelders of rookmelders in je woning zijn onmisbaar en levensreddend. Ze waarschuwen je namelijk vroegtijdig bij brand of rook.

brandbeveiliging

Extra veiligheid

Extra veiligheid kun je bovendien makkelijk regelen met koolstofmonoxidemelders die de reukloze en dodelijke stof koolstofmonoxide detecteren. In een brandveilige woning mogen bovendien brandblussers, vluchtladders en blusdekens niet ontbreken..

Wanneer gebruik ik welke melder?

Een goede plaatsing van een melder is essentieel. Een goed geplaatste melder kan het verschil maken tussen leven en dood. Onderstaand een korte uitleg over rook-, koolmonoxide- en hittemelders om zo een huis brandveilig te maken.

Rookmelder?

Brand kan zich in een snel tempo flink uitbreiden, met name s’avonds wanneer iedereen ligt te slapen. De gifgassen van brand veroorzaken dat mensen dieper slapen waardoor veel mensen stikken zonder wakker te worden. Een rookmelder geeft een hard geluidssignaal zodra het rook detecteert. Dit geeft de gelegenheid om de brand te blussen of de medebewoners te alarmeren om samen te vluchten.